Historien bag Curlyhorsefarm

Historien bag Curlyhorsefarm

 Birgitte van der Burg  og Anja Kjeldahl har undervist og trænet adskillige ledere i ledelse, og medarbejdere teamsamarbejde,  lederskab og følgeskab, klar kommunikation og samarbejde. Sammen har de udviklet en lærings- og udviklingsmodel til ledere, medarbejdere og teams, hvor heste er trænings partnere. De to kvinder havde tilbage i 2010 hver deres egne virksomheder hvor læring, udvikling og supervision havde deres store interesse og var kerneopgaven. Herigennem, og via deres tidligere ansættelser som organisations konsulenter i konsulenthuset Albatros, har de to gjort sig kvalificerede erfaringer samt tilegnet sig viden.

Lærings modellen er afprøvet i adskillige organisationer og er  genstand for en Ph.d. afhandling ved Syddansk Universitet, om brug af heste i ledelses udvikling. http://findresearcher.sdu.dk/portal/da/publications/training-relations(58e158aa-06c5-4eec-9ee1-add91925321f).html

I  2013 valgte de to kvinder at grundlægge Søgaard & Burg. Nogle spændende år med  store projekter hvor flere organisationer kom i kontakt med læringsmodellen og fik indsigter der blev omsat til praksis sammen med fire-benede assistenter.

Lyt til heste og leder udvikling her http://den2radio.dk/udsendelser/heste-og-lederudvikling/

Pr 1. januar 2018 blev der et ejerskifte.  Anja valgte at arbejde for konsulenthuset Albatros i Århus og Thorbjørn Ingeman blev medejer i stedet.  Anja og Birgitte har fortsat et tæt samarbejde og inspirerer gensidigt hinanden og løser forskellige opgaver sammen eller hver for sig. Birgitte arbejder nu som leder i Norddjurs kommune.

Fokus i Ingeman & Burg har nu udviklet sig til udelukkende at arbejde med heste og mennesker, hvor Thorbjørn og Birgitte danner et godt makkerpar. Heste flokken på 11 er udvidet med en Curly avlshingst og firmanavn ændret til Curlyhorsefarm