Historien bag Curlyhorsefarm

Birgitte van der Burg og Anja Kjeldahl har undervist og trænet adskillelige ledere i ledelse og medarbejdere i teamsamarbejde. Fokus er lederskab og føkgeskab, klar kommunikation og samarbejde. Anja og Birgitte har sammen udviklet en lærings- og udviklingsmodel, hvor heste er træningspartnere. De to kvinder havde tilbage i 2010 hver deres egen vikrsomhed. Her var læring, udvikling, kommunikation og supervision kerneopgaven.

Læringsmodellen er afprøvet i adskillelige organisationer. Der er genstand for en Ph.d. afhandling ved Syddansk Universitet om brug af heste i lederudvikling http://findresearcher.sdu.dk/portal/da/publications/training-relations(58e158aa-06c5-4eec-9ee1-add91925321f).html

I 2013 valgte de to kvinder at grundlægge Søgaard & Burg. Nogle spændende år med store projekter. Flere organisationer kom i kontakt med læringsmodellen, fik indsigter der blev omsat til praksis og vækst samt udvikling fandt sted.

Lyt til heste og leder udvikling her http://den2radio.dk/udsendelser/heste-og-lederudvikling/

Pr 1. januar 2018 fandt der et ejerskifte sted.  Anja valgte at arbejde for et konsulenthus i Århus og Thorbjørn Ingeman blev medejer.  Anja og Birgitte har fortsat et tæt samarbejde og inspirerer gensidigt hinanden. Birgitte arbejder nu som leder i Norddjurs kommune.

Fokus i Ingeman & Burg har nu udviklet sig til udelukkende at arbejde med heste og mennesker, samt avl af curlyheste. Thorbjørn og Birgitte danner et godt makkerpar. Heste flokken er udvidet med en Curly avlshingst og firmanavn ændret til Curlyhorsefarm.