Mandegruppe

Deltag i Thorbjørns mande gruppe. Det er det kræver mod, ærlighed, og følsom robusthed. I mandegruppen bliver der sat fokus på at arbejde med sig selv og de følelser som er en naturlig del af at leve. Vi er sammen i naturen og med heste samt de andre mænd i gruppen.

Thorbjørn og Tyra

 Hesten er ligeglad med om du er tyk høj eller svensk, den spejler dit sind og du kan lære at forstå dine følelser og handlinger, ved at samarbejde med hesten i forskellige handlinger.

Stå ved dig

Vi mennesker er fascineret af den hurtige måde hvorpå hesten kan falde til ro igen og ikke bære nag men være i nuet uden forbehold. Vi mænd kan lære det, træne og/eller genfinde den evne, og du vil opleve hvor berigende dine relationer til andre bliver.

Der er kontant afregning fra hesten. Vil du mig, kan du få lov. Vil du ikke mig er der ingen respons.

Ubetinget kærlighed. Klare meldinger. Ingen strategier. Kunne være til stede.

Der øves i at give klare budskaber, fortælle gruppen om hvad der fylder, og hvad vi gør for at få ro i sindet. Det kan være vi vælger et fælles emne, en hest, og tager en tur i den dejlige natur. Det er også tilladt bare at være med. Det der bliver talt om i gruppen, bliver i gruppen.

Der bliver tændt bål, tilbudt te og kaffe. Al samvær foregår ude i det fri uanset vejr.

Kontakt og sejr

Mandegruppen henvender sig til alle mænd over 25 år.

Der er mulighed for at vælge mellem forskellige heste med hver deres spændende historie. Er du bange for heste, kan Thorbjørn også støtte, det er stadig muligt at være med.

Det er aldrig for sent.

Thorbjørn er 59 år, uddannet erhvervsdykker, tækkemand og social og sundhedshjælper, har en mangfoldig erhvervserfaring indenfor diverse håndværk og pædagogisk arbejde med unge, handicappede og mennesker med udviklingshæmning.